Je bekijkt de reis...

Zuid-Afrika
a
A
24 oktober 2014 16:39 | Door: Femmie
Wouw dat klinkt allemaal echt te goed!! Leuk je van de week ook even gesproken te hebben!! Dikke kus!!! Fem
24 oktober 2014 16:44 | Door: marieke
Hi siss. Leuk om je verhaal te lezen. Erg leuk. Het dus ook wel een land voor rick om met je kontje te gaan dansen. Haha. Fijn weekend en tot Skype's.xxxx
24 oktober 2014 17:02 | Door: elly van kampen
Hoi Jessica, wat heb jij in 1 week al veel gedaan en gezien. Je zal nog tijd te kort komen . Ik ben bij Juria je ouders tegen gekomen die vertelden al het een en ander. Voor hen stil in huis voor jou is het genieten. Nu Jessica groetjes en tot schrijfs . ome Nico en tante Elly.
24 oktober 2014 19:11 | Door: Lonneke
Klinkt weer erg gaaf Jes! Ook weer prachtig hoe je dit weer schrijft! Heerlijk!
Geniet van alles om jr heen en let (heel) goed op jezelf!
Heel veel liefs vanuit het regeneachtige Nederland!
25 oktober 2014 13:44 | Door: Maartje
Hee Jes wat fijn dat het zo goed daar gaat ! We missen jou liefs van de hele familie in Belgie
25 oktober 2014 17:10 | Door: Tante Juria en gezin
Leuk verhaal Jes! Wat een ervaring al weer. Fijn dat je tegenover de school woont. Succes met de kindjes en gaaf dat je Robbeneiland gaat bezoeken! Dat zal best indruk op je maken. Het beste weer met alles! Dikke kus van ons allemaal! :)
26 oktober 2014 12:03 | Door: Mama
Lieve Jessica
Je hebt al een hoop beleefd deze week. Het is een mooi verhaal. We spreken elkaar natuurlijk regelmatig maar ik wilde toch even reageren. Succes met alles wat je doet en wees voorzichtig.
Liefs PAPA en MAMA XXXXXXXXXXXXXXXXXX